0496/63.20.61 •  
Contacteer ons   Afspraak annuleren   Cadeaubonnen  Leer ons kennen

Over Melinea

Melinea is gespecialiseerd in voetverzorging (medische pedicure) en heeft zich later bijgeschoold in de klassieke schoonheidsverzorging. In de eerste plaats kan u hier terecht voor al uw voetklachten zoals ingegroeide teennagel, schimmelinfecties, eeltvorming, likdoorns en diabetische voetbehandelingen.
Melinea is dan ook een gediplomeerd medische pedicure die bekend is in Sint-truiden en omstreken.
U kan eveneens gebruik maken van de overige diensten zoals gezichtsverzorging , manicure , ontharing en make-up. Melinea heeft zich recent nog bijgeschoold in de anti-aging behandelingen in samenwerking met Clephar.

Melinea is een jonge en dynamische praktijk waar de klant altijd centraal staat. Het biedt een verfrissende kijk op verzorging in het algemeen. Alle behandelingen worden uitgevoerd met topproducten. Alle producten worden uitvoerig getest vooraleer men deze gebruikt in de praktijk. Om ervoor te zorgen dat u steeds de beste behandeling krijgt volgt Melinea eveneens de laatste ontwikkelingen in de verzorging door permanente bijsholing.

U kan dus op beide oren slapen dat u in goede handen bent met Melinea. Wij wensen u alvast van harte welkom, tot binnenkort !!!

Melinea Waarden


U moet optimaal kunnen genieten van u behandeling.
We werken enkel met hoog gekwalificeerde producten. Bijkomende opleidingen zorgen ervoor dat elke behandeling voldoet aan de hoogste eisen.
Wij streven naar perfectie. Elke behandeling is uniek en wordt aangepast aan de klant. De klant staat bij ons op nummer 1 !

Tevreden Klanten


Producten


Clephar

Clephar producten worden gebruikt voor Gezichts - en Lichaamsverzorging

Meer Informatie

Gehwol

Gehwol producten worden gebruikt voor alle voetbehandelingen en manicure

Meer Informatie

Melinea gespecialiseerd schoonheidsinstituut - Benieuwd in welke kader we jou verwennen?

Ondek onze praktijk

Het eindresultaat is heilig, de duurtijd van de behandeling is van ondergeschikt belang.